Pagaliau! Su nauju albumu sugrįžta Jack Garratt

Jack Garrat

Albumo viršelis

Ir pagaliau mes galime atsipūsti ir pasakyti, kad tikrai žinome, kokios muzikos  klausysimės ateinančias savaites. Žinoma, visi laurai bus atiduoti britų atlikėjui Jackui Garratt’ui.

Šiandien atlikėjas išleido savo naują albumą „Love, Death & Dancing”. Tai įvyksta po 4 metų pertraukos! Dar 2016-aisiais dienos šviesą išvydo pirmas pilnas jo albumas „Phase”, kuriame buvo galima rasti ir vieną dažniausiai tais metais mūsų klausytą dainą „Weathered”.

Baigęs pristatinėti savo debiutinį albumą, Jackas pradėjo kurtį naująjį albumą. Tačiau tai nebuvo vienintelė jo veikla. Šalia to jis dirbo ir su tokiomis atlikėjomis kaip Katy Perry ar Kacy Hill. Džiugu, kad šiame procese jis rado laiko ir savo kūrybai.

Naująjį „Love, Death & Dancing” drauge su pačiu J. Garrattu prodiusavo prodiuseris Jacknife’as Lee. Šio žmogaus porfolio galime rasti veiklą su tokiais atlikėjais kaip „U2”, „The Killers”, „Snow Patrol”, Robbie Williams ir kitais.

Naujausiame Jacko Garrato albume – 12 naujų dainų. Dalį jų, sekantys manoMUZIKOS turinį, jau galėjote girdėti. Likę nežinomieji buvo atskleisti šiandien.

Taigi, šlovė Jacko muzikai! Jungiamės, klausomės ir mėgaujamės!!!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *