Debiutinis indie-rokerių „indieca“ albumas „Meaningless Quotes“

Grupė „indieca“

Grupė „indieca“

Jau dvejus metus save įvairiuose muzikiniuose konkursuose ir festivaliuose pristatančius bei koncertuojančius Vilniaus indie rokerius „indieca“ manoMUZIKA pastebėjo aptardami šių metų NOVUS konkurso atradimus.

Grupė pristatė keletą singlų (rašėme čia ir čia ), kurie kartu su kitais grupės kūriniais tapo debiutiniu kolektyvo albumu „Meaningless Quotes“.

Apie albumo pasirodymą skelbdami socialiniuose tinkluose vyrukai dėkojo prisidėjusiems prie įrašų: „Speciali padėka Jurgis Masilionis ir „Eleventy-One Audio“ – už idėjas, įrašus ir suvedimą bei už puikų laiką ir vibe’. Taip pat dėkojame ir Andrew Kacanovas už masteriukus!“.

Kolektyvas pasakoja, kad albumas subrendo, nes buvo didelis noras parodyti grupės „indieca“ muziką pasauliui, o albumo pavadinimą grupės nariams spontaniškai įkvėpė grupės vokalisto K.Žilionio tatuiruotė.

„Už pasirodymą vienose vestuvėse mums atsidėkojo nemokamomis tatuiruotėmis, Kipras išsitatuiravo būtent šiuos žodžius: „Meaningless Quotes“. Juokais nusprendėme, kad tai galėtų būti neblogas albumo pavadinimas. Taip ir „prilipo“, – juokavo grupės bosistas Valerijus Karevas.

Pasak muzikantų, „Meaningless Quotes“ yra apie praeitį ir jos žavesį. „Mums šis albumas asocijuojasi su pavasariška, svajinga nuotaika, melancholišku, nostalgišku bei vintažiniu atspalviu. Tačiau paliekame laisvę kiekvienam klausytojui asmeniškai atrasti kas slypi po pavadinimu „Meaningless Quotes“. Arba galite pagauti mus kažkada po koncerto, papasakosime daugiau“, – sako vokalistas Kipras Žilionis.

Pirmąjį albumą sudaro 8 kūriniai ir juos galima rasti populiariausiose muzikinėse platformose. Grupė kviečia įvertinti!

 

Youtube: https://www.youtube.com/playlist…

Spotify: https://spoti.fi/35hDsUb

Soundcloud: https://bit.ly/38vzppq

Bandcamp: https://bit.ly/32zC65E

Komentaras apie “Debiutinis indie-rokerių „indieca“ albumas „Meaningless Quotes“

  1. marija says:

    Sveikinu!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *