Sunkūs kaltinimai Marilyn Mansonui: smurtu ir išnaudojimu jį kaltina 6 moterys, leiblas nutraukia sutartį

Special Screening Of "Across The Universe" - After Party

E.R. Wood and Marilyn Manson

Pastarosiomis dienomis pasaulio muzikos (ir ne tik) žiniasklaidos dėmesio centre atsidūrė ne kas kitas, o Marilyn Mansonas.

Serialo „Westworld” žvaigždė Evan Rachel Wood, savo „Instagram” paskyroje parašė žinutę, kurioje prisiminė savo  liūdną patirtį su žymiuoju atlikėju.

„Jis pradėjo mane vilioti, kai dar buvau paauglė. Vėliau daugelį metų jis mane išnaudojo“, – rašė aktorė . „Man buvo plaunamos smegenys, manimi buvo manipuliuojama.”, – kalbėdama apie savo buvusį vaikiną pridėjo E.R. Wood.  Šie įtarimai pareikštas praėjus beveik trejiems metams po to, kai Evan Rachel Wood teisme paliudijo išgyvenusi neįvardinto smurtautojo seksualinę, fizinę bei psichologinę prievartą.

Beje, iškart po žymiosios aktorės pareiškimo dar keturios moterys – Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Morgan ir Gabriella (pavardė nenurodoma) – pareiškė apie kultinio atlikėjo smurtinį elgesį su jomis. Dalis moterų teigė patyrusios fizinį ir emocinį smurtą, o dalį veiksmų įvardino kaip kankinimą.

Prieš kelias valandas apie savo santykius su Marilyn Manson portalui „Dailymail” papasakojo ir buvusi porno industrijos karalienė Jenna Jameson. Išskirtiniame interviu  suaugusiųjų filmų aktorė atskleidė nerimą keliančias detales apie savo trumpą romaną 1997 metais su save „antikristu“ vadinančiu muzikantu.

Pasak J. Jameson, Marilyn Mansonas fantazuodavo apie tai, kaip nori sudeginti ją gyvą, o sekso metu gan stipriai jai kąsdavo.

Tiesa, 46-erių moteris, dabar naudojanti savo partnerio Leono Bittono pavardę, teigė, kad skirtingai nei kitų  buvusių M. Mansono antrųjų pusių patirtis, ji paliko jį iki tol, kol jis nesukėlė moteriai per daug žalos.

Beje, į visus šiuos kaltinimus netruko sureaguoti ir muzikanto leiblas. Nepriklausoma įrašų kompanija „Loma Vista Recordings“, platinusi tris ankstesnius Marilyn Manson albumus, po to, kai atlikėjui buvo pareikšti įtarimai, iškart  nutraukė sutartį su M. Mansonu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *