Timid Kooky – Baby Be My Spiderman

ManoMUZIKA jau rašė, kad roko grupė „Timid Kooky“ ruošia minialbumą „Baby Be My Spiderman“, kuris pasirodys balandžio viduryje. Pasirodė ir pirmasis singlas iš būsimo grupės EP „Pats sau“ ir jam skirtas vaizdo klipas. (rašėme čia)

Šiandien grupė pristato antrąjį singlą „Baby Be My Spiderman“ ir pasakoja, kad šventinė diena šio singlo leidybai pasirinkta neatsitiktinai. Prieš ketverius metus Vasario 16 dieną įvyko pirmasis „Timid Kooky“ koncertas, o prieš trejus – išleistas pirmas grupės singlas iš debiutinio albumo „Tanzen“.

O naują kūrinį  grupės nariai pristato taip: „Daina „Baby Be My Spiderman“ – apie visus, žinančius geriausiai. Apie nenorą pripažinti silpnybės ar klaidos ir reikiamybę skęsti didaktikos liūne, kad tik niekas nepamirštų, kas buvo teisus. Tai daina apie tiesos ieškotojus amžinos neteisybės prarajoje ir savęs pasmerkimą nuolatinei kovai su savo šešėliu. O juk visi žino, kad šešėlis tai netikras“.

Būsimam minialbumui grupės nariai pasirinko vidinio išsilaisvinimo ir meilės sau temas. Jokiais rėmais nevaržomos roko muzikos stiprybės kupini albumo kūriniai taip pat pasakoja apie vidinę jėgą, kurią transliuoja ir naujo singlo viršelis – pagrindiniu jo herojumi tapo absoliutus Europos kultūrizmo čempionas Justas Poliakus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *