Rudenį pasirodys „AC/DC” lyderio B. Johnsono biografinė knyga

Roko grupės „AC/DC” lyderis Brianas Johnsonas išleis savo biografinę knygą.

Knyga, kuri vadinsis „Lives of Brian” (liet. Briano gyvenimai) knygynų lentynas turėtų pasiekti dar šiemet – spalio 26 d.

„Mano gyvenime buvo ilgų naktų ir buvo nuostabių naktų. Turėjau blogų dienų, ir galybę gerų dienų. Buvau chore dainuojantis berniukas, bet tapau rokenrolo atlikėju. O dabar apie visa tai parašiau ir knygą”, – pranešime spaudai cituojamas kultinės roko grupės vokalistas.

Knyga, kuri jau dabar vadinama viena laukiamiausių istorijų roko muzikos pasaulyje, apims visą B. Johnsono gyvenimą – nuo vaikystės Dunstone, kur jis dainavo chore ir aktyviai dalyvavo skautų veikloje iki akimirkos, kai pamatęs Little Richards laidą nusprendė tapti rokenrolo žvaigžde.

„Daugiau kaip dešimtmetį Johnsonas stengėsi palikti žymę su įvairiomis grupėmis. Jis netgi pasirodė „Top of the Pops“, apvažiavo Australiją ir vis tiek net ir tada šlovės laikai atrodė nepasiekiami“, – rašoma pranešime spaudai.

„Tada jis buvo pakviestas į Londoną, vienos didžiausių pasaulio roko grupės vokalisto atranką. „AC/DC“ buvo grupė, išgyvenanti krizę po tragiškos jų lyderio Bono Scotto mirties. Ir būtent drauge su Brianu jie dar 1980 m. įrašė savo šedevrą „Back in Black“, tapusį perkamiausiu visų laikų roko albumu. Turas, kuris vyko po to, buvo rengiamas sausakimšose arenose. Todėl netrukus gerbėjų itin palankiai sutiktas naujasis berniukas užsitarnavo savo taip ilgai lauktą šlovę.

„Bet kaip ir kiekvienoje pasakoje, taip ir čia, turi būti įtampa ir netikėtas posūkis. Taigi, 2016-aisiais Brianui buvo diagnozuotas rimtas klausos sutrikimas, todėl jis buvo priverstas palikti grupę. Tačiau jo meilė „AC/DC” buvo tokia didelė, kad jis išgyveno visus sunkumus ir pergalingai sugrįžo į savo mylimą grupę bei išleido 2020-ųjų metų hitą „Power Up“, – tęsiama pranešime.

„Briano gyvenimas buvo vingiuotas kaip linksmieji kalneliai. Tačiau gyvenime jis visada tvirtai stovėjo ant kojų ir niekada neprarado ryšio su savo šaknimis”, – užbaigiamas knygos pristatymas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *