Po 4 metų pertraukos su nauju albumu sugrįžo Lorde

4 metai! Tiek Ellai Marijai Lani Yelich-O’Connor, pasauliui geriau pažįstamai Lorde pseudonimu, prireikė, kad sukurtų, įrašytų ir išleistų naują albumą.

Paskutinis jos darbas „Melodrama” pasirodė 2017-ųjų birželį. Šiandien dienos šviesą išvydo „Solar Power” – trečia studijinė muzikantės plokštelė.

„Solar Power”, kaip ir prieš tai sekusį albumą prodiusavo atlikėjos bičiulis Jackas Antonoffas – grupės „Bleachers” lyderis, anksčiau dirbęs ir prodiusavęs tokias žvaigždes kaip St. Vincent ar Lana Del Rey.

Pati atlikėja teigia, jog naująjį įrašą įkvėpė jos kelionė Antarktidoje 2019 metais.

Prieš „Solar Power” pasirodymą buvo išleisti trys singlai: titulinė albumo daina pasirodė saulės užtemimo metu ir pateko į įvairių šalių topus, pasiekdama antrąją vietą atlikėjos gimtinėje – Naujosios Zelandijos singlų čarte. Kiek vėliau buvo išleisti kūriniai „Stoned at the Nail Salon“ ir „Mood Ring“. 

„Solar Power” rasite visko – ir akustinio pop, ir indie folko, ir netgi psichodelinio roko prieskonių. O tai šį įrašą paverčia nenuspėjamu bei leidžia Lorde vadinti tikrai kūrybinga ir įvairialype muzikante.

Taigi, nuo šiandien „Solar Power” laukia ir jūsų verdikto.

Komentaras apie “Po 4 metų pertraukos su nauju albumu sugrįžo Lorde

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *