Latvijoje – legendinės britų roko grupės „The Cure” koncertas!

Akivaizdu, kad pandemijos pabaiga, kurios tikimasi jau kitais metais, turėtų pažerti daug naujienų. Net nekyla klausimų, kad muzikos pasaulis bus vienas iš tų, kurie bus pokyčių priešakyje.

Nepaliaujančiame naujienų sraute nuolat skelbiama apie būsimus koncertus, kurių, akivaizdu, kitamet bus tikrai daug. Čia – dar viena gera ir Baltijos šalių gyventojų itin laukta žinia.

Kitų metų spalio 6 dieną Latvijoje įvyks grupės „The Cure” pasirodymas. Vienintelis Roberto Smitho ir kompanijos koncertas suplanuotas Rygos arenoje.

„Friday I’m In Love”, „Pictures Of You” ar „Boys Don’t Cry” – tai tik kelios dainos iš visos galybės, kuriomis nuo 1978-ųjų roko muzikos mylėtojus džiugino „The Cure”.

Savo diskografijoje britai turi 13 studijinių albumų, krūvą muzikinių apdovanojimų ir užtikrintą fanų ir muzikos kritikų meilę. Beje, prieš 2 metųs „The Cure” buvo įtraukti į rokenrolo šlovės muziejų.

„The Cure” padarė įtaką galybei populiarių atlikėjų muzikos pasaulyje. Tai tokie vardai kaip „Smashing Pumpkins”, „Interpol”, „Nine Inch Nails”, „Blink 182”, „The Killers” ir kiti.

Beje, grupę „The Cure” koncerto Rygoje metu apšildys „The Twilight Sad”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *