„Solo Ansamblis“ pristato ypatingu formatu išleistą singlą „Trance Atlanta“

SOLO ANSAMBLIS „Trance Atlanta”

Metų pabaigoje „Solo Ansamblis“ pristatė naują savo svetainę, o šį penktadienį dovanojo naują singlą – „Trance Atlanta“. Naujasis singlas pasirodo ne tik kartu su vaizdo klipu, bet ir minkštos plokštelės pavidalu. Lietuvoje minkštosios plokštelės formatu kūriniai leidžiami labai retai. Tokiu formatu išleistas kūrinys –  tarsi gražus muzikinis atvirukas kiekvienam melomanui.

Kurdamas „Trance Atlanta“, „Solo Ansamblis“ atsispyrė nuo dešimtojo dešimtmečio inovatorių – techno ir elektronikos dueto „Exem“ – kūrinio „Atlanta“ motyvo. Grupės nariai pasakoja, kad apeliuoja ir į anuomet populiarius eurodance bei trance muzikos žanrus, aliuzijas koduodami ir tekste, ir garse, ir vaizde.

Muzikantai priduria, kad kūriniu „Trance Atlanta“ nebandoma prisirišti prie „Exem“ šlovės ir legendos, o kaip tik kuriamas naujas garsas bei kviečiama atsitraukti nuo muzikos industrijos standartų –visuotinai priimtų skambesio etalonų ir šokių kūrinių struktūrų.

„Trance Atlanta“ vaizdo klipą finansavo Asociacija LATGA, o jį kūrė talentingas jaunosios kartos režisierius Benas Ąžuolas Šarka.

Tad naujas kūrinys Jūsų vertinimui:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *