Naujas Kristijono Ribaičio minialbumas „EPilogas“

Kristijonas Ribaitis (nuotr. M. Repečka)

Kovo 18 d. muzikos kūrėjas ir atlikėjas Kristijonas Ribaitis pristatė savo naujausią EP, pavadinimu „EPilogas“. Pats pavadinimas sako, kad tai kūriniai, užbaigiantys anksčiau atlikėjo pasakotą istoriją ir kūrybinį periodą, ką girdėjome EP ,,Preliudas“ bei albume „Laimingi“. (Kristijono interviu apie albumą apie „Laimingi“)

Trijuose kūriniuose – jau Kristijono „parašu“ patapusi indie ir elektroninės muzikos žanrų samplaika bei cinizmo ir ironijos nestokojantys tekstai.

Kūrėjas pasakoja, kad šiame minialbume – istorijos, kurios nepakliuvo į albumą „Laimingi“. Albume pasakota vieno vakaro istorija po truputį nyksta ir „EPiloge“ ją keičia diena po jos.

Jau kurį laiką Kristijonas Ribaitis kuria ir scenoje pasirodo kartu su prodiuseriu Ignu Juzoku. Šį EP jie taip pat kūrė kartu ir jame galima išgirsti pirmuosius K. Ribaičio postpanko eksperimentus.

Minialbumą jau galite išgirsti pasiklausymo platformose, o gyvai – jau šį penktadienį albumo pristatymo koncerte Vilniuje, Menų spaustuvės juodojoje salėje, kur šalia Kristijono Ribaičio išvysime ne tik Igną Juzoką, bet ir būgnininką Dovydą Stoškų. Gero klausymo!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *