LT: Pakeitusi pavadinimą sugrįžta grupė „Flamingo“ ir pristato naują dainą

Mark Fiction (nuotr. Jurijus Azanovas)

Po beveik dvejus metus užsitęsusios tylos į Lietuvos muzikos sceną sugrįžta grupė „Flamingo“. Tiesa, Anykščiuose susibūręs kolektyvas savo sugrįžimą paženklina ne tik mažesne sudėtimi, bet ir pasikeitusiu grupės pavadinimu. Kūriniais „Stargazing“ ir „Shutdown Baby“ išgarsėję Lietuvos indie roko atstovai nuo šiol vadinsis „Mark Fiction“.

„Per pastaruosius dvejus metus mus ir laidojo, ir gaivino, ir kvietė koncertuoti, ir peikė už tai, kad tylėjome. Tačiau pertrauka mums buvo gyvybiškai svarbi. Kurdami (kartais kartu, o kartais atskirai) suvokėme, kad ties grupe „Flamingo“ atėjo metas dėti brūkšnį ir žengti naują gyvenimo žingsnį. Taip gimė „Mark Fiction“ – kolektyvas, kuris išaugo flamingais papuoštus marškinius, kuriuos nuolat prisimins kaip sentimentalų, tačiau labai vertingą ir mielą savo vaikystės rūbą“. – sakė grupės „Mark Fiction“ vokalistas Žilvinas Sebeika.

Mark Fiction singlo "Perfect Song" viršelis

„Mark Fiction“ prisipažino, kad grupė per šiuos „tylos“ metus sukūrė visą albumą, kuris netrukus turėtų išvysti dienos šviesą. Paprašyti plačiau papasakoti apie debiutinį naujos grupės diską, vyrukai vienbalsiai kalbėjo, esą tai bus unikalus darbas, kurį turėtų įvertinti ne tik jų muzikos mylėtojai, bet ir muzikos kolekcionieriai bei melomanai. Daugiau žinių apie naujo studijinio darbo pavadinimą ir pasirodymo laiką naujos grupės nariai kol kas nepateikė.

Pristatę naują grupės pavadinimą, „Mark Fiction“ Lietuvos žiniasklaidos kanalams padovanojo ir pirmą savo naujojo albumo singlą. Ja tapo daina „Perfect Song“, kuri, pasak grupės narių, geriausiai atspindi naujojo kolektyvo požiūrį į muziką.

„Pačios gražiausios dainos visuomet būna arba apie meilę, arba apie nusivylimus. Šįkart norėjome paneigti stereotipus ir sukurti dainą, kuri būtų įkvėpta ne išgyvenimų ar emocijų bet būtent pačios muzikos. Ar mums tai pavyko? Tegul sprendžia klausytojai. Galime patikinti, kad „Perfect Song“ skambesys geriausiai atitinka naujųjų „Mark Fiction“ skambesį, todėl jei žmonėms patiks šis kūrinys – jie neturėtų likti abejingi ir mūsų naujai kūrybai“. – apie po dvejų metų pertraukos radijo stotis pasieksiantį singlą kalbėjo buvusios grupės „Flamingo“ nariai.

Puse lūpų užsiminę apie debiutinį diską, meilės indie rokui neslepiantys „Mark Fiction“ vyrukai prisipažino, kad neilgai trukus viešąją erdvę pasieks daugiau grupės naujienų.

manoMUZIKA dalinasi su Jumis nauja „Mark Fiction“ daina ir jau rytoj žada papildomą staigmeną iš šios grupės stovyklos.

Komentaras apie “LT: Pakeitusi pavadinimą sugrįžta grupė „Flamingo“ ir pristato naują dainą

  1. Miglė says:

    sveiki sugrįžę!!!!ir sėkmės dideliausios:)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *