Antony Hegarty tapo šių metų festivalio „Meltdown“ kuratoriumi

Muzikos genijus, „Antony and the Johnsons“ balsas ir siela, prestižinio „Mercury Prize“ laimėtojas Antony Hegarty šiais metais buvo išrinktas kuruoti ir vadovauti jau 21 metus iš eilės vykstančiam muzikos festivaliui „Meltdown“.

Londone vykstančio festivalio idėja yra ta, jog kasmet yra išrenkamas garbės svečias ir kuruojantis vadovas, kuris sudėlioja tų metų 12 dienų muzikos fiestos koncepciją ir pasirodysiančius atlikėjus bei grupes.

Kokybės ženklu pažymėto „Meltdown“  istorijoje tarp kruopščiai atrinktų garbės svečių galima rasti tokius vardus kaip Elvis Costello, Nick Cave, David Bowie, Patti Smith, Jarvis Cocker, „Massive Attack“ ir kitus.

Kas taps šiųmetinių „Meltdown“ dalyviais, kurie atskleis būtent Antony Hegarty asmenines simpatijas, sužinosime kiek vėliau. Dabar lieka kantriai laukti ir tikėtis tikrai įspūdingo kūrėjų bei atlikėjų sąrašo, lipsiančio ant scenos rugpjūčio 1 – 12 dienomis Londone.

ManoMUZIKA primena, jog „Antony and the Johnsons“ skaičiuoja jau 14 kūrybos metus. Paskutinysis (ketvirtasis) studijinis albumas „Swanlights“ buvo išleistas 2010-aisiais. Viršuje – pristatomasis įrašo singlas tokiu pačiu pavadinimu.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *