NAUJIENA: Anathema – Untouchable part 1

Anglai „Anathema“ pavasario viduryje ketina muzikos pasauliui pristatyti jau devintąjį studijinį albumą „Weather Systems“, kurį prodiusavo penkis norvegiškus „Grammy“ apdovanojimus turintis Christeris-Andre Cederbergas.

Pradėjęs nuo death metal skambesio 1990-aisiais, kolektyvas sugebėjo nuolat keistis ir taip išlikti įdomus net ir po dviejų dešimtmečių scenos mindymo.

Kalbėdamas apie naująjį įrašą, grupės gitaristas ir pagrindinis dainų kūrėjas Danielis Cavanagh atviravo: „Toks jausmas, jog šiuo metu esame savo kūrybos viršūnėje, o šis albumas būtent tai ir atspindi. Viskas – nuo prodiusavimo iki įrašymo ir atlikimo – yra žingsnis į priekį lyginant su mūsų paskutiniuoju albumu. Tai tikrai nėra muzika, skirta vakarėlio fonui. Šis darbas yra skirtas giliam klausytojo sujaudinimui, pakylėjimui ir pažvelgimui į toliausias sielos gilumas.“

Jūsų dėmesiui – naujas, alternatyviu roku alsuojantis kūrinys „Untouchable part 1“, atspindintis kiekvieną Danielio žodį.

Dainą nemokamai galima atsisiųsti čia.

„Anathema“ albumo „Weather Systems“ viršelis

2 Komentarai apie “NAUJIENA: Anathema – Untouchable part 1

  1. Edvinas says:

    Puikus kūrinys. Beje, jie šiemet „Devil Stone” pasirodys, nemėgstu sunkios muzikos, bet vien dėl Anathema planuoju apsilankyt, nors ir naujų kūrinių žadėjo negrot. Kaži, kaip atrodytų tokie švelnūs post-rokiški ir netgi romantiški kūriniai šalia tamsaus ir sunkaus metalo. 🙂

  2. U. says:

    Puikus kūrinys, išties.
    Edvinai, žemai lenkiam galvą už rekomendaciją!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *