manoMIKSAS 006: Savaitgalis

Penktadienis. Antroji paskutinės savaitės darbo dienos pusė. Apie ką galvojate? Žinoma, kad apie poilsį, gardžią vakarienę, subtilų kokteilį (gali būti ir pieniškas arba vaisinis, bet nebūtinai…), ištiestas kojas fotelyje prie židinio su mylimu žmogum, o gal ir šokių aikštelę su žybsinčiom spalvingom šviesom ir madingu didžėjum už pulto.

Tegu Jūsų svajonės pildosi. O kad tai ilgai neužtruktų ir paskutinės valandos biure, fabrike, universitete ar kitoje įstaigoje neprailgtų, dovanojame Jums dar vieną manoMIKSĄ – savaitgaliui, poilsiui, šokiams, puikiai nuotaikai ir smagiam laikui su bičiuliais.

Vienuolika puikių kūrinių tilpo į 52 ritmais pulsuojančias minutes. Tiesa, pradedame šiek tiek lėčiau (kad pasiruošimas savaitgalio vakarėliams prie veidrodžio ar drabužių spintoje būtų smagesnis) ir baigiame gana greitais apsisukimais (tarsi pakeliui į savaitgalinio šėlsmo vietas). Kūriniai parinkti greitėjančia tvarka ir jų bpm („beats per minute“) nuo vos 90 palaipsniui pakyla iki 125. Rasite čia ir visiškai naujų, manoMUZIKA jau pristatytų kompozicijų ir keletą senesnių, tačiau neabejotinų šokių aikštelių hitų. Vien ko verti „St. Germain“ ar „Télépopmusik“ ritmai ir rimai… Tiesa, pačioje pabaigoje visus savaitgaliu akcentus ir taškus ant „i“ sudeda lietuvaitis Golden Parazyth.

Gero ir smagaus savaitgalio Jums su manoMUZIKA.lt

01. Pretty Lights – We Must Go On

02. J.Viewz – Salty Air

03. She Shaid Disco – Again & Again

04. Ralp Myerz & The Jack Herren Band – Think Twice

05. Bombay Bicycle Club – Lights Out, Words Gone

06. Grouplove – Tongue Tied (Gigamesh Remix)

07. Guillemots – I Must Be A Lover (L’Étranger Remix)

08. St. Germain – Rose Rouge

09. Télépopmusik – Breathe (New Extended Remix)

10. Midi Matilda – Day Dreams

11. Golden Parazyth – Regatta Of Hapiness

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *