Naujame „Golden Parazyth” albume – kvietimas nepamiršti empatijos jausmo

„Golden Parazyth“ albumo „Empatijos“ viršelis

Nuo paskutinio  „Golden Parazyth“ albumo „Sad Human“ praėjo net treji metai. Visgi šią savaitę grupės siela Giedrius Širka pasidalijo nauju kūriniu „Eik Šviesos Ieškot” ir pranešė apie naują albumą.

Šiandien pristatytas jau šeštasis „Golden Parazyth“ studijinis albumas „Empatijos“. Pirmasis jo singlas „Eik Šviesos Ieškot” pasirodė užvakar ir uždavė gražų toną albumui, kviečiančiam ieškoti empatijos, gerumo ir pagarbos vienas kitam.

„Būna, kad dalykai užtrunka ilgiau, kai nieko nesitiki. Kai pradėjau karjerą prieš 15 metų, neįsivaizdavau, kas manęs lauks ateityje. Aš tiesiog norėjau groti muziką žmonėms, taip kaip išeina, taip kaip jaučiu. Praėjo tiek daug laiko, o aš vis dar čia. Atradau ne kartą save iš naujo ir kasdien bandau judėti į priekį. Noriu groti muziką žmonėms. Taip kaip moku, taip kaip jaučiu. Mūzos man leidžia kurti, klausytojai leidžia tikėti, kad tai yra reikalinga”, – sako G. Širka.

Albumą sudaro 10 kūrinių. Vieną jų padėjo įrašyti mūsų šalies merginų grupė „shishi“. Visos plokštelėje esančios dainos – lietuvių kalba. To iki šiol „Golden Parazyth“ muzikos kataloge nebuvo. Visi jie simbolizuoja žmogiškumą ir mūsų tarpusavio ryšį – nuo „Saulės“, „Gyvūno“ iki „Tokie Patys Tu ir Aš“. Šis leidinys yra apie „Golden Parazyth“ akimis matomą pasaulį.

Albumo viršelį puošia mergaitės Sibilės atvaizdas. Laimingo, kaime trešnes valgančio vaiko, kurį kiekvienas turime viduje ir turėtume dažniau išleisti laukan.

Nauja „Golden Parazyth“ muzika ragina būti išmintingiems. Tokiems, kokie būna vaikai, kada visa savo esybe pasiduoda džiaugsmui, liūdesiui ar užuojautai.

Jau galime pasidžiaugti nauju Giedriaus Širkos albumu, o šiandien vakare bus galima jį išgirsti ir gyvai pristatymo koncerte „Kablyje“. Aštuonių muzikantų grupė pirmą kartą gyvai atliks visas 10 dainų iš albumo. Scenoje taip pat skambės ir laiko patikrinti „Golden Parazyth“ himnai. Į svečius užsuks ir Ruta MUR, su kuria Giedrius įrašė singlą „Aš Visada Žinojau, Kuo Noriu Būt“ bei „shishi“.

Gero klausymo ir „Empatijos! Daugiau empatijos, mielieji!“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *