Radiohead dovanoja savo naujausio remiksuoto albumo perklausą

albumo „TKOL RMX 1234567“ viršelis

Britų super grupė „Radiohead“ šių metų pavasarį pradžiugino gerbėjus išleidę aštuntąjį savo studijinį albumą „The King Of Limbs“, kuris perkamiausių albumų JAV tope „Billboard 200“ debiutavo šeštoje vietoje, o Jungtinės Karalystės tope – septintoje vietoje.  Nepaisant neprasto starto, „The King Of Limbs“ tapo pirmuoju „Radiohead“ albumu nuo „The Bends“, pasirodžiusio 1995-aisiais, kuris taip ir nepasiekė pirmosios perkamiausių albumų vietos.

Kalbėdami apie šio albumo kūrimo darbus, grupė užsienio žurnalistams atskleidė, jog po septintojo įrašo „In Rainbows“ pasirodymo 2007 metais, po kurio grupė leidosi į ilgą koncertinį turą, „Radiohead“ jautėsi išsekę ir visai be įkvėpimo. Prieš pradedant kurti naują albumą, pirmiausiai visi turėjo stabtelėti ir atsikvėpti. Po bandomosios 5 savaičių įrašų sesijos studijoje kolektyvas nusprendė kiek pakeisti taktiką – kiekvienas grupės narys nutarė dirbti atskirai, o susitikti tik su galutiniais rezultatais ir tik tuomet drauge nuspręsti, kuriuos kūrinius apdoroti iki galo ir įtraukti į naująjį albumą. Panašu, jog tokia taktika pasiteisino ir grupė rezultatu yra patenkinta.

Po „Kings Of Limbs“ pasirodymo kolektyvas visą vasarą grupė leido seriją trumpučių naujojo albumo kūrinių miksų. Iš viso pasirodė 7 diskai, kuriuose savas „Radiohead“ kūrinių versijas pateikė „Caribou“, Jamie XX“, „SBTRKT“ ir kt., o penktame mini albume buvo ir jaunojo lietuvaičio „Brokenchord“ sumiksuotas „Give Up The Ghost“. Galutinis „Radiohead“ remiksų albumas pavadinimu „TKOL RMX 1234567“ buvo išleistas rugsėjį Japonijoje. Visos kitos šalys 16 kūrinių albumą gali įsigyti nuo šiandien.

Džiugi žinia yra tai, jog šia proga grupė savo gerbėjams dovanoja viso „TKOL RMX 1234567“ albumo nemokamą perklausą (viršuje). Suskubkite tuo pasinaudoti iki rytojaus!

 

Albumo kūrinių sąrašas:
1. Little By Little (Caribou RMX)
2. Lotus Flower (Jacques Greene RMX)
3. Morning Mr Magpie (Nathan Fake RMX)
4. Bloom (Harmonic 313 RMX)
5. Bloom (Mark Pritchard RMX)
6. Feral (Lone RMX)
7. Morning Mr Magpie (Pearson Sound Scavenger RMX)
8. Separator (Four Tet RMX)
9. Give Up The Ghost (Thriller Houseghost RMX)
10. Codex (Illum Sphere RMX)
11. Little By Little (Shed RMX)
12. Give Up The Ghost (Brokenchord RMX)
13. TKOL (Altrice RMX)
14. Bloom (Blawan RMX)
15. Good Evening Mrs Magpie (Modeselektor RMX)
16. Bloom (Object RMX)
17. Bloom (Jamie xx Rework)
18. Separator (Anstam RMX)
19. Lotus Flower (SBTRKT RMX)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *