Pamatykite gyvą „Active Child“ pasirodymą radijo eteryje

Po „Active Child“ pseudonimu besislepiantis atlikėjas Patas Grossi su keletu muzikantų koncertinio turo Vokietijoje metu neseniai lankėsi Leipcigo radijo stoties „Detektor FM“ tiesioginiame eteryje ir atliko 3 dainas. Visa tai pamatyti galite puslapio apačioje, o paspaudę ČIA galite parsisiųsti visą gyvai atliktą trijų kūrinių set’ą į savo kompiuterį mp3 formatu.

"Active Child" (nuotr. iš grupės archyvo)

Pernai metais išleidęs debiutinį ir kritikų išliaupsintą albumą „You Are All I See“, atlikėjas radijo eteryje atliko tris šio disko dainas: „Hanging On“, „Playing House“ ir „High Priestess“. Tiesioginė laida vyko vos prieš kelias dienas – kovo 1 dieną.

Primename, jog manoMUZIKA.lt „Active Child“ kalbino praėjusį spalį. Išsamų ir šiltą mūsų interviu galite rasti paspaudę ČIA.

Komentaras apie “Pamatykite gyvą „Active Child“ pasirodymą radijo eteryje

  1. Chriss says:

    ak, ne į temą šiek tiek. Skaitau apie tave. Įdomiai parašei Galiu pagelbėti su vienu dyalku, kurį turi padaryti iki numirštant nupiešti tavo portretą tiesa, už kokybę negarantuoju, bet bus puiki proga pamankštinti jau senokai ką realaus bepiešusius pirštus. Tai kaip?

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *