Pamatykite geriausius festivalio „Bonnaroo 2012“ atlikėjų pasirodymus (Bon Iver, Radiohead, The Temper Trap, Red Hot Chili Peppers ir kt.)

Savaitgalį Jungtinėse Amerikos valstijose vyko muzikinis festivalis „Bonnaroo 2012“, kuris ir šiais metais pasižymėjo puikių atlikėjų gausa ir įdomia menų programa. Kaip jau rašėme, beveik visus festivalio pasirodymus buvo galima pamatyti gyvai transliuojamus internetu – tikimės, jog šia galimybe pasinaudojote ir tarp futbolo rungtynių bei savaitgalio pramogų atradote laiko ir puikiai muzikai. Šiandien norime pasidalinti įdomiausių festivalio pasirodymų vaizdo įrašais, kuriuos savo „Youtube“ profilyje jau skelbia organizatoriai.

 

 

 

 

 

Iš viso festivalyje pasirodė kelios dešimtys puikiai pažįstamų grupių bei atlikėjų, tarp jų „Radiohead“, „Red Hot Chili Peppers“, „Bon Iver“, „The Beach Boys“, „The Shins“, „Foster the People“, „Skrillex“, „Feist“, „The Roots“, „tUnE-yArDs“, „Flying Lotus“, „Little Dragon“, „Young the Giant“, „Two Door Cinema Club“, „SBTRKT“, „Phantogram“, Ben Howard ir daugelis kitų.

Dar daugiau vaizdo įrašų rasite oficialiame festivalio „Youtube“ kanale paspaudę ČIA.

Kol kas pilnų atlikėjų pasirodymų video oficialiai dar nėra platinami, tačiau kai tik jie pasirodys, pažadame pasidalinti tuo ir su Jumis.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *