Grupės AC DC 40-mečio proga – naujas albumas ir turas per 40 miestų

Nuotr. grupės facebook profilio

2008 metais išleidusi albumą „Black Ice”, kultinė roko grupė „AC DC” dar šiemet ketina užsidaryti studijoje ir pradėti naujo savo albumo įrašus.

Naujasis grupės diskas dienos šviesą turėtų išvysti kitais metais. Būtent 2015 -aisiais Briano Johnsono grupė švęs keturiasdešimtmetį. Nepaisant to, kad kolektyvas susikūrė 1973 metais, debiutinis „AC DC” įrašas „High Voltage” pasirodė tik 1975 -aisiais.

Kalbėdamas su  Floridos radijo stotimi „Gater 98.7” grupės lyderis sakė, kad keturiasdešimtmetį „AC DC” paminės ne tik išleisdami naują albumą, bet ir surengdami išskirtinį koncertinį turą, kuris nusidrieks per 40 pasaulio miestų.

„Netrukus švęsime grupės egzistencijos keturiasdešimtmetį. Todėl įvairiuose pasaulio taškuose pasistengsime surengti 40 koncertų. Tai bus mūsų padėka grupės gerbėjams už lojalumą ir meilę. Mūsų fanai – geriausi visame pasaulyje. Vertiname kiekvieną iš jų. Todėl, net ir nepaisant to, kad mes tikrai nejaunėjame,  šia proga turėsime išeiti į viešumą ir vėl su jais susitikti”, – interviu sakė B. Johnsonas.

Per 40 savo karjeros metų „AC DC” išleido 17 studijinių albumų ir tapo viena populiariausių hard roko grupių visame pasaulyje.