Hudson Taylor

Nesuklysime „Hudson Taylor“ pavadinę „YouTube“ dėka atsiradusia grupe. Žinoma, tai ne pirma, ir, neabejojame, tikrai ne paskutinė analogiška istorija, susijusi su tuo, jog kai kurie žmonės yra pastebimi ir įvertinami jiems neišeinant iš namų ir turint tik du elementus – talentą ir kamerą.

Hudson Taylor (nuotr. iš atlikėjų "Facebook" profilio)

Viskas prasidėjo 2008-aisiais, kai du broliai Harry ir Alfie iš Dublino (Airija) sukūrė profilį „YouTube“ kanale ir pradėjo dėti video, kuriuose atliko įvairių grupių koverius, o kiek vėliau –  ir savo dainas.

Tiek apie save, tiek apie visą pradžią broliai pristato labai lakoniškai: „Kiek tik pajėgiame atsiminti – kuriame dainas ir grojame kartu. Mes kilę iš Dublino, bet šiuo metu persikėlėme į Londoną – bandysime rimtai imtis muzikantų duonos ir kovoti dėl vietos po saule“.

3 metai profilio gyvavimo, 87 įkelti video, beveik 25 tūkstančiai prenumeratorių, sekančių kiekvieną Harry ir Alfie krustelėjimą, virš 2 milijonų jų vaizdo įrašų peržiūrų ir 20 tūkstančių juos mėgstančių „Facebooke“ padrąsino brolius žengti kitą žingsnį – šiemet, vos prieš mėnesį, Harry ir Alfie paskelbė, jog kuria grupę „Hudson Taylor“.

„Norime koncertuoti, leistis į turus. Ko gero, todėl nusprendėme kurti grupę. Bet mes vis dar Harry ir Alfie ir tikrai dėsime čia savo vaizdo įrašus. Tiesiog, nuo šiol didesnis svoris ir dėmesys bus skiriamas „Hudson Taylor““ – paaiškino metų pradžioje broliai.

Savo ruožtu pridedame, jog pirmieji „Hudson Taylor“ darbai – itin daug vilčių keliantys. Džiaugiamės, jog spėjome šiuos vyrukus „pagauti“ nuo pat susikūrimo pradžios, laukiame naujų kūrinių ir pritariame didžiajai daliai komentatorių – nagi, leidybinės kompanijos, pasirašykite su jais sutartį ir leiskite džiaugtis jų pilnaverte kūryba.

Jeigu nesate abejingi „Mumford and Sons“ – viliamės, jog ir šis šeimyninis duetas taps ausiai mielu atradimu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *