Perklausykite naujausią Andrew Bird albumą

Principas „išgirsk prieš perkant“ suveikė ir šįkart. Muzikos genijus Andrew Birdas nusprendė pasidalinti septintuoju soliniu albumu „Break It Yourself“, apie kurį manoMUZIKA minėjo ne kartą

Perklausyti galite čia.

Pasakodamas apie albumo viršelį, atlikėjas atskleidė, jog šią nuotrauką 1915 metais nufotografavo jo močiutė, kai jai buvo 9 metai. Tuomet ji lankėsi pas savo pusbrolį mažame miestelyje Misurėje. Nuotraukoje – pusbrolis Edgaras, traukiantis nedidelį žaislinį arkliuką per gatvę. Andrew prisipažino, jog visuomet žavėjosi šia nuotrauka sename šeimos fotoalbume. Be to, originalioje nuotraukoje matosi, kad už kampo, link berniuko artėja arklių virtinė. Mistiška, jog daugiau nė vienoje po šios nuotraukoje Edgaras nėra užfiksuotas. Taigi, gali būti, jog čia užfiksuota grėsminga, nelaimę pranašaujanti akimirka.

Beje, nenustebkite, jeigu vienoje iš 14 naujų kūrinių išgirsite St. Vincent balsą – abu muzikantai yra labai seni bičiuliai, ne kartą koncertavę kartu. Tiesa, „Lusitania“ yra pirmasis bendras St. Vincent bei Andrew kūrinys.

Andrew Bird albumo „Break It Yourself“ viršelis

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *