HAIM

Šviežiausias atradimas, kuriuo manoMUZIKA būtinai nori pasidalinti, yra kvartetas „Haim“ iš Los Andželo (Kalifornija, JAV).

Kolektyvo dėmesio centre – trys sesutės: Este Haim (24 metai), Danielle Haim (22 metai) ir Alana Haim (19 metų). Šiuo metu drauge groja kviestinis būgnininkas Dashas Huttonas.

Įsitikinti, jog grupė turi visus reikiamus duomenis ir užkoduotą potencialą netruko net ir didžiausi skeptikai, mat sesutės sulaukė pasiūlymų bendradarbiauti iš Blondie prodiuserio Mike Chapmano.

Haim

Paslapties, kodėl Este, Danielle ir Alana pasirinko būtent „Haim“ pavadinimą, tikrai nėra – tokia yra seserų pavardė. Tiesa, kartais trijulė pataiso suklydusius – žodį „Haim“ reikia tarti kaip „time“ (angl. laikas).

Kolektyvo „pradžių pradžios“ istorija nėra tradicinė, tačiau nestebina, jeigu augi muzikantų šeimoje: anksti išmokusios skambinti įvairiais instrumentais, sesės prisijungė prie grupę turėjusių tėvų ir sukūrė muzikinę šeimos komandą . Koncertuodamas įvairiems labdaringiems renginiams, šeimyniškasis kvintetas tapo atpažįstamas vietiniams miestiečiams. Paklaustos seserys prisipažįsta, jog kartais būdavo gėda dėl suaugusiųjų parinktų kūrinių, tačiau iš esmės tai buvo puikus metas. Na, o vėliau Este, Danielle ir Alana nusprendė kurti trise.

Šiuo metu trio turi vienintelį debiutinį rinkinį – nepilną albumą (EP) „Forever“, kurį nemokamai galite atsisiųsti įvedę savo el. pašto adresą štai čia.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *