Pagaliau pristatytas naujausias James Blake albumas

Britų elektroninės muzikos prodiuseris James Blake šiąnakt pristatė savo trečiąjį albumą, kurio galutinis pavadinimas tapo „The Colour in Anything“.
Krūvą apdovanojimų už pirmuosius du diskus pelnęs atlikėjas privertė trejus metus laukti naujausio „kūdikio“. Įrašas buvo pristatytas „Annie Mac’s Friday Night“ „BBC Radio 1“ radijo laidoje šiąnakt.
„Kūrinys „Radio Silence“ buvo pirmasis, kurį įrašiau, prie jo dirbau ilgiausiai. Tai turėjo būti pristatomoji daina, visą albumą buvau pavadinęs „Radio Silence“, tačiau vėliau pakeičiau nuomonę ir dabar diskas vadinasi „The Colour in Anything“. – pasakojo James Blake pristatydamas įrašą.
Kalbėdamas apie dainą „I Need a Forest Fire“, kurią įrašė drauge su muzikos multitalentu Justin Vernon (grupės bei projektai „Bon Iver“, „DeYarmond Edison“, „Volcano Choir“, „Gayngs“ bei kiti), atlikėjas prisipažino, jog darbuotis su Justin buvo vienas malonumas. „Jis išsižioja ir ima dainuoti auksu. Viskas vyksta greitai ir natūraliai“.
Tiesa, kol įrašinėjo savo naujausią darbą, James Blake dirbo dar ir su viena didžiausių pop muzikos žvaigždžių Beyonce. Naujausiame atlikėjos albume James Blake prodiusavo dainas „Forward“ bei „Pray You Catch me“.
Apačioje dalinamės naujausiomis trimis dainomis iš tik šiąnakt viešai pristatyto albumo:

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *