Į Vilnių atvyksta Los Andželo trio „KING“

Jau kitą savaitę Vilniuje pirmą kartą savo pasirodymą surengs Los Andželo trijulė „KING”. Lapkričio 16 d. gyvo garso klube „Tamsta“ grupė pristatys šių metų pradžioje pasirodžiusį debiutinį albumą „We are KING”.

„KING“  į muzikinę padangę įsiveržė dar prieš penkerius metus, kai 2011 metais išleido savo pirmąjį EP „The Story”, na o trijulės sėkmės istorija panaši į šių dienų internetinę pasaką. Visa tai dėl to, kad keletas pirmųjų kolektyvo  dainų, patalpintų muzikos platformoje „Soundcloud”, pasiekė teisingas ausis ir apie trijulės talentą prabilo tokie muzikiniai autoritetai kaip Erykah Badu, Questlove ir Prince, kuris iškart pakvietė „KING” kartu keliauti į savo turą ir asmeniškai pradėjo globoti grupę.

Įdomu ir pakankamai reta tai, kad grupės narės dvynės Paris ir Amber Strother ir  Anita Bias pačios tiek kuria, tiek prodiusuoja savo muziką, kurios stilius sunkiai telpa į vieno žanro rėmus. Galima sakyti, kad „KING“ kūryboje persipina R&B, Soul ir dream pop stiliai su aiškiai juntamais jazz, gospel ar net elektronikos prieskoniais.

Bilietai čia, o kokybiška muzika – jau kitą trečiadienį klube „Tamsta“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *