A. Mamontovas ir E. Jennings pristato bendrą dainą: sukūrėme ją SMS žinutėmis prieš 20 metų

Visada mylėjome „Foje”. Labai žavėjomės 1993 m. išleistu albumu „Vandenyje”, kurį mokėjome mintinai. Ir, žinoma, vienas svarbiausių to albumo kūrinių mums buvo „Nieko panašaus”.

Tada galvojome, kad bet koks kūrinio „koveris” dainą gali nužudyti, tačiau po 6 metų išleistas „Skamp” albumas „Angata” mūsų tuometines baimes paslėpė kažkokioje gilioje dėžutėje. „Skamp’ų” versija buvo tikrai žavi, o tuometinė Andriaus Mamontovo koloboracija su Erica, Victoru ir Viliumi, atrodė, galėjo išaugti į nuostabų ilgalaikį projektą.

Deja…

Ir visgi užsimezgusi nauja muzikinė draugystė, panašu, turėjo parako. Pasirodo, Andrius ir Erica pradėjo susirašinėti SMS žinutėmis. Negana to, jų susirašinėjimas nebuvo tik apie gyvenimą. Anaiptol. Kitaip tariant, nieko panašaus…susirašinėdami jie sukūrė tekstą dainai „Because Of You”.

Tiek Andrius, tiek ir Erica prisipažįsta, kad daina turėjo išvysti dienos šviesą jau tada, tačiau (kaip visada tokiu metu) tokio pobūdžio planai paskandinami kažkur giliai, o prie jų grįžtama tik…. per karantiną:)

Taigi, šiandien Andrius Mamontovas ir Erica Jennings pristato dainą „Because Of You”. Jei reikėtų kalbėti visai tiksliai, būtina pasakyti, kad originalią dainos versiją (kurios žodžius, kaip jau minėta aukščiau parašė abu atlikėjai, o muziką sukūrė A. Mamontovas) įrašė Erica ir įtraukė į savo dar sekmadienį pasirodžiusį albumą „Songs In Saturn”. Andrius nusprendė sukurti ir prodiusuoti šios dainos naują – elektroninę versiją.

Rezultatas – tikrai žavus. Kartu su daina pristatomas ir vaizdo klipas. Jis, beje, buvo kurtas karantino metu, todėl Erica filmavosi pajūryje, o Andrius – namų studijoje Antakalnyje.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *