Akli – BAIMĖ

Mūsų pašto dėžutę pasiekė kūrinys, kuriuo nepasidalinti tiesiog negalime. Naujas muzikinis projektas Lietuvoje pavadinimu „Akli” pristato savo pirmą solinio albumo singlą „BAIMĖ”.

Kaip apie save pasakoja šio muzikinio projekto įkūrėjas Kristijonas Valančius: „Šį muzikinį projektą pradėjau lipdyti prieš metus. Tuo pat metu grojau ir rašiau dainas grupėje „Gizzah“, tačiau visada norėjau sukurti kažką, kas būtų išskirtinai mano. Kartu įnikau į tokias grupes kaip „The Soft Moon“, „Interpol“, „Kino“, „Molchat Doma“, „The Cure“, „Joy Division“, kurios padėjo suformuoti projekto muzikinę kryptį. Žodžiams įkvėpimo sėmiausi iš aplinkos, kuri dažnai būdavo melancholiška, pilka. Albumas pusiau angliškas, pusiau lietuviškas. Anksčiau labai vengdavau rašyt gimtąja kalba, nes tai atrodė itin asmeniška, bet supratau, kad kitaip neišsakysiu visko, ką noriu perteikti šiais kūriniais. Galiausiai, po metų darbo, užbaigiau albumą, kuris yra gana tamsus, bet atviras klausytojui, išgyvenančiam panašias emocijas ir ieškančiam jų muzikoje”.

Tikime, kad apie šį projektą Lietuvoje tikrai dar išgirsime. Labai laukiame daugiau muzikinių naujienų ir minimo albumo pasirodymo!

Komentaras apie “Akli – BAIMĖ

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *