Su nauja daina sugrįžta „The Killers”

JAV roko grupė „The Killers” produktyvumu skųstis negali. Beje, atsitiktinai ar ne, tačiau pastaraisiais metais produktyvumo vaisius pasauliui Brandono Flowerso kolektyvas pristato būtent rugpjūtį.

Prieš 2 metus, 2020-ųjų rugpjūtį žudikai pasauliui padovanojo savo albumą „Imploding the Mirage”, praėjusių metų rugpjūtį – naują plokštelę „Pressure Machine”, o štai šių metų rugpjūtį Las Vegaso rokeriai pristato savo naują dainą „Boy”.

Dainą prodiusavo Stuartas Price’as ir Shawnas Everettas. O kalbėdamas apie kūrinį grupės lyderis Brandonas Flowersas prisipažino, jog daina buvo sukurta tuo pačiu metu kai „The Killers” kūrė savo paskutinį albumą „Pressure Machine”.

„Tai buvo pirmoji daina, parašyta po to, kai dėl pandemijos turėjome atšaukti „Imploding The Mirage“ turą. Neseniai grįžau į Jutą ir pradėjau keliauti į Nefį – vietą, kurioje užaugau. Pastebėjau, kad vieta, iš kurios taip beviltiškai norėjau pabėgti būdamas 16 metų, dabar yra ta vieta, į kurią nuolat noriu sugrįžti. Turiu sūnų, kuris artėja prie tokio amžiaus, kokio tuo metu buvau. Su „boy“ noriu ištiesti ranką ir pasakyti sau (o kartu ir savo sūnums) negalvoti per daug. Ir ieškoti „baltųjų strėlių“ savo gyvenime. Man dabar baltos strėlės – mano žmona, vaikai, mano dainos ir scena”, – pristatydamas naują kūrinį „boy” sakė B. Flowersas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *