Naujas AKLI singlas – Švari sąžinė

Dviejų metų sukaktį vasarą paminėjusi grupė „Akli“ gerbėjams jau pristatė du albumus, tačiau nenustoja kurti. Šį kartą vyrukai pristato naują kūrinį iš jau ruošiamo trečiojo grupės albumo – singlą „Švari sąžinė“.

„Švari sąžinė“ – įžanga į naują „Akli“ etapą, ir pažadas gerbėjams, kad 2023 metais jie sulauks dar daugiau naujos muzikos. Daugiau nebevaržomi pandemijos, kurios metu ir gimė pirmosios dainos, Kristijonas Valančius, Benas Kalinauskas ir Jokūbas Andriulis naują grupės skambesį kuria kartu. „Savo sukurtas dainų demo versijas atsinešu į studiją, kur kartu toliau vystome idėjas. Kiekvienas prisideda prie dainos išpildymo“, – apie naują grupės etapą pasakoja Kristijonas.

Du albumus „Taika“ ir „Refleksija“ išleidę 2020 ir 2021 metais, šiais metais post-punk / industrial roko atstovai „Akli“ koncentravosi į gyvus koncertus – apšildė legendinę amerikiečių grupę „Pixies“, sugrojo itin sėkmingus pasirodymus pagrindiniuose Lietuvos festivaliuose, taip pat savo muziką pristatė Prahoje ir Berlyne. Šis šaltasis sezonas bus skirtas trečiojo albumo kūrybai bei įrašams, „Akli“ yra numatę surengti turą Baltijos šalyse, neaplenkiant ir Vilniaus.  

Laukiame koncertų ir klausomės jauno grupės darbo:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *