Keaton Henson – The Meeting Place

Ilgesingų melodijų ir atvirų tekstų virtuozas Keaton Henson ruošiasi naujojo, jau septinto savo muzikinėje karjeroje, albumo išleidimui. Jo disko „House Party” ieškokite jau nuo birželio 9 dienos.

Kaip ir priklauso vakarėliui, naujojo albumo tonas bus kiek kitoks nei esame pratę. Žinoma, visiško stiliaus pasikeitimo laukti gal ir nevertėtų. Pats K. Henson, pasakodamas apie albumą užsimena, jog norėjo sukurti „optimistišką popmuzikos įrašą apie depresiją ir buvimą atlikėju”. Albumo pasakotojas – K. Hensono alter ego, paaukojęs save vardan karjeros ir žinomumo, pasiekęs viršūnę, tačiau tuščias ir gebantis išreikšti savo jausmus tik popmuzikos dainų pagalba. Skamba tikrai optimistiškai…

Albume „House Party” pamatysite dar vieną naujovę – pirmą kartą albumo vizualine puse rūpinasi ne pats K. Hensonas. Anot jo, sukūręs viršelį paskutiniam savo albumui „Monument”, jis suprato atsimušęs į sieną – toks tobulas jis jam atrodo.

Bet gana plepėti – kviečiame pasiklausyti naujų K. Hensono dainų: ką tik pasirodžiusios „The Meeting Place” bei kiek ankstesnės „Envy”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *