Pagaliau! Po 8 metų pertraukos „Blur” išleido naują albumą!

Prieš kelias savaites didžiausius savo istorijoje pasirodymus „Wembley” stadione surengę „Blur” (jų recenziją galite skaityti „ČIA„) pagaliau išleido naują albumą! Plokštelė „The Ballad Of Darren” pasirodo po 8 metų pertraukos – paskutinis šios Damono Albarno grupės įrašas „The Magic Whip” buvo išleistas dar 2015-aisiais.

„The Ballad of Darren” – devintas studijinis kolektyvo įrašas. Plokštelė, kurioje 10 naujų dainų, buvo įrašyta Londone ir Devone. Ją prodiusavo Jamesas Fordas, anksčiau dirbęs su tokiais atlikėjais ir grupėmis kaip „Arctic Monkeys”, „Foals”, „Depeche Mode” ir kitais. Įdomu dar ir tai, jog pirmą kartą nuo 2003 metų su grupe nedirbo ilgalaikis jos prodiuseris Stephenas Streetas.

Naujajam albumui „The Ballad of Darren” muzikos kritikai pranašauja didelę sėkmę. Jeigu su šiuo įrašu britams pavyks pakilti iki Didžiosios Britanijos perkamiausių albumų sąrašo pirmosios vietos, tai bus jau septintas grupės darbas pasiekęs šio topo viršūnę.

Iki šiol „Blur” pristatė dvi šio albumo dainas – nuostabią baladę „The Narcissist” ir koncertus „Wembley” stadione atidariusią „St. Charles Square”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *