„The Killers” fiasko Sakartvele: grupė nušvilpta pakvietus rusą ant scenos, dalis publikos paliko koncertą

Vakar Sakartvele, Batumio kurorte vykęs grupės „The Killers” koncertas pasibaigė visai ne taip, kaip planavo šios grupės nariai. Nieko blogo negalvodami, koncerto pabaigoje jie iš susirinkusios minios išsirinko vieną gerbėją ir pakvietė jį ant scenos, kartu su grupe būgnais sugroti dainą „For Reasons Unknown“. Nieko išskirtinio tame nebuvo, grupė tai daro bemaž kiekvieno pasirodymo metu.

Tačiau skandalas kilo paaiškėjus, kad pakviestasis gerbėjas yra iš Rusijos. Miniai pradėjus ūžti ir rodyti kitus nepasitenkinimo ženklus, grupės lyderis Brandonas Flowersas mėgino užglaistyti situaciją, vadindamas susirinkusius „broliais”, tačiau taip tik dar labiau užaštrindamas konfliktą. “Negalite pripažinti, kad kažkas yra jūsų brolis? Jis nėra jūsų brolis? Kad mus skiria tik mūsų valstybių ribos?” Ar aš nesu jūsų brolis, nes esu iš Amerikos? Aš laikau jus savo broliais ir seserimis.“ 

Publikai pradėjus skirstytis, B. Flowersas dar ragino visus „švęsti kartu”, tačiau tai nepadėjo. Grupė užbaigė koncertą ir neatsisveikinusi paliko sceną.

Vėliau „The Killers” išplatino oficialų atsiprašymą, tačiau užėjus į komentarų skiltį, galima pamatyti, kad atsiprašymas nebuvo priimtas.

Čia galite rasti keletą akimirkų iš koncerto:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *