Po 21-erių metų išleistas naujas Peterio Gabrielio albumas – populiariausias Jungtinėje Karalystėje

Po daugiau nei 20-ies metų naują studijinį albumą „i/o” išleidęs Peteris Gabrielis pakilo į Didžiosios Britanijos perkamiausių albumų čarto viršūnę.

Šis pasiekimas – didžiausias Buvusio „Genesis“ dainininko nuo 1992 m. Tąkart buvo išleistas jo albumas „Us“, kuris užkopė į antrąją vietą. Prieš tai pietryčių Anglijoje gimęs atlikėjas ir dainų autorius mėgavosi populiariausio albumo titulo sėkme su plokštelėmis „Peter Gabriel 3” (1980 m.) ir „So” (1986 m.).

„i/o” i/o šią savaitę taip pat užima 2 vietą oficialiame vinilinių albumų sąraše ir oficialiame įrašų parduotuvių sąraše.

Kalbėdamas išskirtinai su „Official Charts“, Peteris Gabrielis teigė: „Prieš 37 metus „So“ buvo oficialus numeris 1 ir aš niekada nesitikėjau, kad čia vėl atsidursiu”

„Aš ką tik sužinojau, kad pakilome iki 1-osios vieta Jungtinės Karalystės tope su „i/o”, todėl tai – nuostabi akimirka. Noriu padėkoti visiems, kurie padėjo man sukurti albumą, nes tai buvo ilgas, lėtas procesas, kuriame dalyvavo daug talentingų žmonių. Bet pirmiausia turiu padėkoti jums visiems, kad palaikote mane visą šį laiką ir už tai, kad tai įvykto. Ačiū”, – pridūrė atlikėjas.

Daugiau apie albumą „i/o” ir jo recenziją galite rasti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *