Atsikuria grupė „Oasis”?

Kultinė britpopo grupė „Oasis” išsiskyrė prieš 15 metų, o kalbos apie jų atsikūrimą nuo to laiko nenutilo nė akimirkai. Broliai Gallagheriai maišė vienas kitą su žemėmis, pradėjo sėkmingas solines karjeras, tačiau vienos svarbiausių šio amžiaus britų grupių fanai niekada nenustojo tikėti, kad grupė atsikurs.

Ir netgi nepaisant to, kad prieš 4 metus Noelis Gallagheris sakė, kad „Oasis” niekada neatsikurs, panašu, kad dabar grupės atsikūrimo galimybė yra didesnė nei kada nors anksčiau. Ir viso pasaulio spauda apie tai šiuo metu kalba itin garsiai. Bet dabar – apie viską nuo pradžių.

Prieš kelias dienas „The Times“, pranešė, jog yra didelė tikimybė, kad kitą vasarą broliai Gallagheriai atkurs „Oasis“ praėjus 15 metų nuo paskutinio grupės pasirodymo V festivalyje Staforde 2009 m. Leidinys taip pat teigė, kad britų popmuzikos ikonos surengs virtinę koncertų gimtajame Mančesteryje ir Londone kitų metų vasarą. Teigiama, jog „Oasis” pasirodys Heaton parke ir Vemblio stadione.

Leidinys pasidalino dar vienu gandu, esą Vemblis buvo užsakytas dešimčiai naktų būtent hito „Don’t Look Back In Anger“ kūrėjams. Jei tiesa, tai reikštų, kad jie sumuš daugiausiai koncertų šiame stadione surengusių atlikėjų rekordą. Kol kas jis priklauso Taylor Swift, kur ji pasirodė 8 kartus iš eilės.

Kad šie teiginiai galimai nėra tik gandas, patvirtino dar vienas precedentų neturintis faktas. Abu broliai savo paskyrose socialiniame tinkle „X” pasidalino vienodomis žinutėmis. Tad panašu, kad jau rytoj visi klausimai bus atsakyti ir, tikėkimės, išsipildys didžiausia šios muzikos gerbėjų svajonė.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *