Pamatykite ir išgirskite pusvalandžio trukmės „Grimes“ pasirodymą radijo studijoje

Kanados atlikėja ir menininkė Claire Boucher, muzikos pasaulyje geriau pažįstama „Grimes“ pseudonimu prieš daugiau nei mėnesį svečiavosi dažnai mūsų minimos Sietlo radijo stoties „KEXP“ tiesioginiame eteryje ir gyvai atliko trumpą koncertą, kurį išvysti dabar turi galimybę visi norintys. Džiaugiamės, galėdami tuo pasidalinti ir su Jumis.

"Grimes" (nuotr. iš atlikėjos archyvo)

Koncerto metu išgirsite trumpą atlikėjos interviu su laidos vedėja Cheryl Waters bei tris atliktus kūrinius: „Symphonia IX“, „Genesis“, „Be a Body“. Visi jie yra iš prieš keletą savaičių pasirodžiusio naujo studijinio Claire Boucher albumo „Visions“ (laidos transliavimo ir filmavimo dieną albumas dar nebuvo pasirodęs prekyboje). Nors kūriniai tik trys, tačiau originalios atlikėjos interpretacijos paprastai ir jaukiai sėdint ant studijos grindų tarp semplerių, krūvos laidų ir sintezatorių užtruko beveik pusvalandį.

ManoMUZIKA.lt primena, jog dainuojanti ir klavišiniais grojanti Claire Boucher muzikuoja jau daugiau nei 10 metų, tačiau debiutinis „Grimes“ įrašas pasirodė 2010-aisiais. „Visions“ – jau ketvirtasis studijinis įrašas atlikėjos karjeroje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *