Marcus Dravs – geriausias metų prodiuseris Jungtinėje Karalystėje

Markus’as Dravs pripažintas geriausiu metų prodiuserui Didžiojoje Britanijoje. Tai paaiškėjo šiandien, kuomet grupės „Coldplay” lyderis Chris’as Martin’as iš anksto paskelbė „Brit Awards” laimėtoją geriausio metų prodiuserio kategorijoje.

„Brit Awards” laimėtojų apdpvanojimo ceremonija įvyks kitą savaitę Londone, o geriausio prodiuserio kategorijoje Markus’as Dravs buvo nominuotas už du labai populiarius praėjusių metų albumus – „Mumford & Suns” debiutinį albumą „Sigh No More” ir kanadiečių roko grupės „Arcade Fire” jau dabar kritikų vadinama dešimtmečio darbą „The Suburbs”.

Beje, simboliška, tačiau būtent Markus’as Dravs’as kartu su Brian’u Eno dirbo tiek prie 2008- ųjų metų „Coldplay” albumo „Viva La Vida or Death And All His Friends”, tiek prie naujausio britų grupės darbo, kuris muzikos parduotuvėse turėtų atsirasti šių metų pabaigoje.

Dravs’as, kalbėdamas su radijo stotimi BBC 6 MUSIC, teigė, kad prisijungti prie darbo su „Mumford & Sons” jį paskatino kolektyvo dvasiškumas (kas girdisi visuose „Mumfordo ir sūnų” tekstuose bei muzikoje). „Tiesiog supratau, kad turiu prisijungti prie visos kompanijos ir, jei tik įmanoma, padėti jiems sukurti kažką ypatingo”, – paklaustas apie tai, kaip tapo vienu iš albumo „Sigh No More” kūrėjų, kalbėjo prodiuseris.

Beje, „Brit Awards” oficiali cermonija įvyks vasario 15 dieną Londone, o pasirodymus joje jau yra patvirtinusios tokios grupės ir atlikėjai kaip „Take That”, Plan B, Adele, minėtieji „Mumford & Sons” ir kiti

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *