Florence & The Machine prodiuseris: grupės albumas turėtų būti paruoštas iki liepos pabaigos

Florence & The Machine” prodiuseris Paul’as Epworth’as vakar pranešė, kad antrojo studijinio grupės albumo įrašai bus baigti liepos mėnesį.

Epworth’as, kuris dirbo su Adele, „Friendly Fires” ir kitais žymiais atlikėjais teigė, kad šiuo metu vyksta baigiamieji albumo darbai ir jam nepaprastai įdomu kaip naująjį Florence Welch ir kompanijos įrašą įvertins grupės gerbėjai.

„Šiuo metu esu studijoje su Florence. Dėliojame paskutiniuosius albumo štrichus ir nekantrauju išgirsti klausytojų nuomonę. Šis albumas bus kiek kitoks- jis bus ir labai tyras, ir kartu vietomis prisotintas  griežtos ritmikos. Lyginant su pirmuojų grupės darbu „Lungs” galiu pasakyti tik tiek, kad jame bus mažiau indie ir šiek tiek daugiau jausmingumo”. – sakė Epworth’as radijo stočiai BBC 6Music.

Kalbėdamas apie Florence Welch, vienas „paklausiausių” šio dešimtmečio prodiuserių sakė: „ji nuostabi ir nepakartojama. Florence dirbo nuosekliai ir labai sunkiai kol sukūrė maždaug 16 dainų. Laukiu nesulaukiu kada įrašas bus baigtas. Manau, kad liepos pabaigoje muzikiniai darbai jau turėtų kirsti finišo tiesiąją”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *