Albumo „Metals” pasirodymo proga – išskirtinis Feist koncertas

Feist albumo "Metals" viršelis

ManoMUZIKA jau ne kartą rašė apie vieno laukiamiausių mūsų šių metų albumo pasirodymą, kuris priklauso Kanados atlikėjai Feist.  Taigi, tiems, kas dar negirdėjo, priminsime, jog ši nuostabaus balso savininkė savo naują (net ketverius metus lauktą) albumą „Metals” muzikos prekių parduotuvėms turėtų pristatyti spalio 8 dieną.

Iškart po albumo pasirodymo atlikėja leisis į koncertinį turą, kuris prasidės koncertu Amsterdame spalio 15 dieną. Kol kas į Europinio turo vietas be Olandijos sostinės yra įtrauktas Berlynas, Londonas, Paryžius ir Briuselis (konkretesnes vietas ir datas be didesnių problemų galite rasti Feist tinklalapyje).

Šiandien paaiškėjo, kad spalio 8 dieną Toronte, savo albumo pasirodymo proga, kanadietė surengs išskirtinį savo gastrolių įžangos pasirodymą, kur šalia jos pasirodys būrys kviestinių visiems puikiai pažįstamų žvaigždžių, tokių kaip Jeffas Tweedy iš „Wilco„, Edas Droste iš „Grizzly Bear” ir kiti. Todėl jeigu tądien būsite Kanadoje ir norėsite išgirsti gražiausias šios nuostabios atlikėjos dainas, nepatingėkite ir būtinai apsilankykite koncerte. Bent jau jeigu manoMUZIKA tuomet viešėtų šioje šalyje, dėl tokio koncerto aukotų ko gero viską…

Apačioje – reklaminė albumo vinjetė, kurioje skamba, kaip manoma, naujas kūrinys iš būsimojo Feist albumo.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *