Aštuoniolikmetis Moths remiksavo Bon Iver dainą „Babys”

Moths

Ko gero jau nebetenka ypatingai abejoti tuo, kad šie metai bent jau indie muzikos portalų bus vadinami „Bon Iver” metais. Būtent šiais 2011- aisiais ilgai pogrindyje tūnojusi Viskonsino grupė pražydo, suklestėjo ir šovė tiesiai į šlovės viršūnę.

Žinoma, daugelis bus teisūs sakydami, kad šiandieninei šlovei „Bon Iver” pamatus pasiklojo dar 2008- aisias, kuomet dienos šviesą išvydo begalės kritikų liaupsių susilaukęs debiutinis Justino Vernono grupės albumas „For Emma, Forever Ago”. Tačiau tarp manoMUZIKOS minimo albumo ir šiemet išleistos odės gyvenimui – neapsakomo grožio „Bon Iver” disko „Bon Iver”, daugelis pamiršta (arba dar nėra atradę) puikų 2009 metų sausį įrašytą grupės EP, pavadintą „Blood Bank”. Šiame trumpame diske, be neblogai pažįstamų kūrinių (tokių kaip „Woods” ar „Blood Bank”) puikuojasi labai lyriška ir melodinga baladė „Babys”.

Būtent šio kūrinio remiksą šiandien visuomenei pristatė nedaug kam žinomas prodiuseris ir kūrėjas „Moths”. Dar labiau „sulyrinęs” ir taip lyrišką dainą, „Moths” nepabūgo surizikuoti ir perdirbti dainą grupės, kurios kiekvieną naujieną (tiek muzikinę, tiek žodinę) šiandien gaudo „Bon Iver” milijonai muzikos gerbėjų visame pasaulyje.

Ar „Moths” rizika pasiteisino spręsti manoMUZIKA tikrai negali. Tačiau prisiminti labai gražią Justino Vernono sukurtą dainą (net ir kitokiame pavidale) tikrai verta.

Taigi, šįkart siūlome jums 18-mečio atlikėjo Jacko Collerano (prisidengusio pseudonimu „Moths”), kuris muzikos kritikų pašnibždomis lyginamas su „Four Tet” ar „Gold Panda„, remiksuotą „Bon Iver” kūrinį „Babys”  . Beje, jeigu patiko ši daina, galite ją drąsiai parsisiųsti. Tai – visiškai nemokama ir tikrai LEGALU.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *