NAUJIENA: Goldroom – Angeles

Goldroom singlo "Angeles" viršelis

manoMUZIKOJE – dar vienas šviežias vardas, kuris, bent jau solinio atlikėjo amplua, pristatytas dar nebuvo.

Kažkada apie „Goldroomkalbėjome kaip apie veikėją, sukūrusį puikų remiksą „Penguin Prison” dainai „Fair Warning”, tuo tarpu dabar atėjo metas apie Joshą Leggą (būtent toks yra žmogaus, besislepiančio po „Goldroom” pseudonimu vardas ir pavardė) pakalbėti kaip apie atskirą atlikėją.

Taigi, metęs grupę „NightWaves” (joje Joshas grojo pastaruosius keletą metų), vyrukas iš Los Andželo ėmėsi solinio projekto, kuriame persipina tiek 80- ųjų sintetiniai ritmai, tiek ir modernūs ‘tropiniai’ mušamieji.

Madingą ‘atgimusią’ praėjusio amžiaus pabaigos muziką grojantis „Goldroom” šiandien savo gerbėjams pristatė savo naują dainą „Angeles”.

Kol kas jokių kalbų apie debiutinį „Goldroom” diską bent jau manoMUZIKA, tikrai negirdėjo. Tačiau labai džiaugiamės galėdami pasidalinti su Jumis ką tik „iškeptu” Josho Leggo kūriniu „Angeles”. Daina – viršuje. Apačioje – dar keli papildomi „Goldroom” kūriniai

 

Originals by Goldroom

2 Komentarai apie “NAUJIENA: Goldroom – Angeles

  1. Jhulie says:

    Thank you for the kind comments Joe, I rlaely appreciate that! IT’s great to know that you find the templates useful, if you need any assistance with your files, just shoot a message over!

  2. some corners says:

    Kick the tires and light the fires, problem officially solved!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *