Laimėkite du dvigubus kvietimus į Alinos Orlovos koncertą

Alina Orlova

Mūsų šalyje itin retai koncertuojanti Alina Orlova trumpam grįžta į Lietuvą. Trečiadienį, balandžio 10-ąją, lydima muzikantų grupės, jaunoji atlikėja viešės LRT Opus studijoje. Į šį koncertą bilietų nebus galima įsigyti, nes į jį pateks tik atlikėjos bičiuliai. Tačiau manoMUZIKA turi gerų žinių: trečiadienį ryte dovanosime Jums DU dvigubus kvietimus apsilankyti šiame koncerte!

Viskas, ką Jums reikia padaryti – tai pasidalinti šia nuoroda savo facebook paskyroje. Kiekvienas, pasidalinęs šia nuoroda, taps realiu pretendentu laimėti kvietimus į Alinos koncertą.

Laiko, kaip jau ir minėjome, turite iki trečiadienio ryto.

Iš Visagino kilusi Alina Orlova iki šiol yra išleidusi du oficialius albumus. Pirmasis diskas – 2008-aisiais išleistas ir kritikų liaupses pelnęs „Laukinis Šuo Dingo“, antrasis – prieš dvejus metus brandesnį, dinamiškesnį kūrybinį periodą įamžinęs „Mutabor“.

Abu atlikėjos diskai perleisti užsienyje – Prancūzijoje, Rusijoje, Ukrainoje. Ir visai nesvarbu, kad didžioji dalis albumuose įrašytų dainų – lietuviškos. Supančią aplinką ir savo vidų nuolat stebinčios Alinos melancholiška ir nuoširdi muzika randa kelią į kitakalbių klausytojų širdis. Retokai gimtojoje šalyje regima ir girdima dainų kūrėja yra dažna užsienio koncertų organizatorių viešnia.

Trečiadienį Alinai gitara, smuiku bei perkusija pritars nauja grupė, profesionalūs muzikantai: Paulius Vaškas, Aurimas Driukas, Jonas Narbutas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *