Vasarą – sprendimas dėl devinto Radiohead albumo

Radiohead

Prieš trejus metus išleidę savo albumą „The King Of Limbs”, grupės „Radiohead” vyrukai šią vasarą ir vėl susirinks savo studijoje. Tiesa, kol kas neaišku ar šis susirinkimas reikš dar vieno naujo grupės įrašo pradžią. Akivaizdu tik tai, kad hito „Creep” kūrėjai susirinks aptarti savo ateities planų ir nuspręsti ar „Radiohead” jau yra pasiruošę sukurti dar vieną savo diską.

„Vasarą susirinksime studijoje ir kalbėsime apie savo devintą studijinį įrašą. Kada jis pasirodys dar tikrai nėra aišku. Visi žino, kad esame labai lėtai į priekį judantis žvėris, todėl apie konkretybes kalbėti dar labai anksti. Susitiksime tam, kad nutartume, ką darysime toliau”, – leidiniui „Nashville Cream” sakė grupės narys Jonny Greenwoodas.

Gandų apie devintą studijinį „Radiohead” albumą pastaraisiais metais buvo girdima labai daug. Didžiojoje Britanijoje pernai buvo kalbama apie tai, kad sėkmingai savo solinius projektus vykdantys grupės nariai apskritai gali nebegroti kartu. Tiesa, šie gandai buvo paneigti pačių muzikantų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *