manoMIKSAS 034: Running

Kai termometro stulpelis vis dažniau leidžia pagalvoti apie karštas vasaros dienas, o žaliuojantis miestas užmarštin nugramzdina tamsias rudens naktis, į pirmą planą ir vėl sugrįžta lengva, ritminga, saulėta, šilta ir nepretenzinga muzika. Viena – tinkama klausyti saulėlydžio fone gurkšnojant vasariškus kokteilius, kita – pakeičianti žadintuvą šiltą vasaros rytą.

Šįkart manoMIKSO vietoje – trečia muzikinė kategorija. Ta, kuri tinkama nuotaikos kėlimui ir neįpareigotam minties srautui. Tai yra ta muzika, kurios ypač gera klausyti šiltą vasaros pavakarę bėgiojant Neries pakrante Vilniuje. Kadangi kai kurie iš manoMUZIKOS autorių bėgimo manijai pasiduoda jau kelerius metus iš eilės, jie puikiai žino koks svarbus bėgant yra muzikinis fonas.

Taigi, kad bėgti būtų malonu; kad bėgimas nemigdytų; kad nuovargis nekankintų ir kad akyse ir širdyse būtų šviesu;) Beje, šiltam savaitgalio vakarui su draugais šis miksas taip pat gali būti geras muzikinis palydovas.

Toks tas naujasis mūsų manoMIKSAS. Su lašeliui lengvos house ir pop muzikos, su lengvu up-tempo ritmu ir, žinoma, su pasakišku kiekiu nuoširdaus pozityvo. Jo tikrai turėtų užtekti 13 – 15 kilometrų arba porai lengvų Cuba Libre;)

Visas „Running” grojaraštis – apačioje.

1. Lissie – Everywhere I Go (Julius Abel Remix)

2. Autograf – Dream (Original Mix)

3. J. Viewz – Into the Light (ft Wild Cub)

4. Two Door Cinema Club – Next Year (RAC mix)

5. Nora en Pure – You Are My Pride

6. Honne – Costal Love

7. Justin Timberlake – Suit & Tie (Oliver Nelson Remix)

8. Giraffage – Music Sounds Better With You

9. Rhye – 3 Days

10. Paul Kalkbrenner – Sky And Sand (Feat. Fritz Kalkbrenner)

11. Spandau Ballet – True (Lane 8 Edit)

12. Parra for Cuva & Anna Naklab – True Thoughts (Original Mix)

13. Laid Back – Beautiful Day (Trentemøller vs. Banzai Radio Edit)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *