Apie išsiskyrimą paskelbė Kanados duetas Majical Cloudz

Majical Cloudz

Majical Cloudz

Portalo manoMUZIKA.lt itin mėgiamas ir vertinamas elektroninės lyrikos duetas „Majical Cloudz” vakar ypatingai nuliūdino gerbėjus pareikšdamas apie savo išsiskyrimą. Nuostabus Kanados projektas kartu kūrė 6 metus. Per juos grupė išleido 2 studijinius albumus. Paskutinis pilnas diskas – plokštelė „Are You Alone?” – pasirodė praėjusių metų spalį. Tiesa, šiemet „Majical Cloudz” savo gerbėjams taip pat spėjo padovanoti naują EP, pavadintą „Wait And See”.

Beje, kanadiečių dueto kūrinys „Downtown” pateko ir į geriausių manoMUZIKOS 2015 metų dainų sąrašą (geriausias manoMUZIKOS dainas galite perklausyti ČIA).

„Per pastaruosius metus mes daug kalbėjome ir nusprendėme, kad „Are You Alone?” bus mūsų paskutinis įrašas. Baigę savo koncertinį turą mes pasuksime skirtingais keliais ir dirbsime su skirtingais projektais. Pirmą savo pasirodymą drauge su Mattu surengėme 2012 metų kovą. Tiesa tada „Majical Cloudz” tebuvo kelios dainos ir įkvėpimas. Iki šių metų kovo mes išleidome 2 LP, 2 EP ir pervažiavome daug pasaulio vietų.Tai buvo mūsų svajonės išsipildymas <…> Abu jaučiame, kad mūsų išsiskyrimas užbaigia kažką labai mielo ir pozityvaus <…>. Mattas (L.Z. – grupės narys Matthew Otto) kurs muzika su savo nauju projektu „The Dahlia”, o aš kursiu muziką savo vardu Damon Welsh”, – kreipdamasis į grupės „Majical Clouds” gerbėjus rašė dueto narys D. Welshas.

Paskutinis „Majical Cloudz” koncertas įvyks kovo 11 dieną gimtajame dueto mieste Montrealyje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *