Janet Jackson koncertas Lietuvoje – atšauktas

Balandžio 23 d. Kauno „Žalgirio” arenoje turėjęs įvykti JAV RnB muzikos žvaigždės Janet Jackson koncertas buvo atšauktas. Taip pat buvo atšauktos visų Europoje turėjusių vykti atlikėjos pasirodymų datos.

Nors tikslios atšauktų koncertų priežastys nėra žinomos, spekuliuojama, kad tai susiję su prasta Janet Jackson sveikata. Kol kas nėra skelbiama, ar Lietuvoje turėjęs įvykti koncertas vyks vėliau, todėl renginio organizatoriai grąžins pinigus visiems jau įsigijusiems bilietus.

Bilietus įsigijusiems internetu (išskyrus Nordea, Šiaulių banko ir kreditinių kortelių mokėtojus), pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Tuo tarpu visi kiti pirkėjai raginami su bilietų pardavėjais susisiekti elektroniniu paštu info@bilietupasaulis.lt. Skelbiama, kad pinigų už bilietus grąžinimas prasidės kovo 14 d.

Akivaizdu, kad net jei ir būtų paskelbta nauja Janet Jackson koncerto Lietuvoje data, jos turo „Unbreakable” pasirodymas Kaune neįvyks anksčiau nei šių metų rudenį, nes nuo gegužės vidurio iki tol atlikėja koncertuos Šiaurės Amerikoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *