Daddy Was A Milkman – Read My Mind

Artėjant vasarai manoMUZIKOS pašto dėžutę pasiekia vis daugiau naujos vasariškos muzikos. Ne išimtis ir Igno Pociūno solo projektas „Daddy Was A Milkman„, Lietuvoje išgarsėjęs dainomis „Breathe In” ir „Season”. Šįryt turėjome progos susipažinti su dar vienu nauju Igno kūriniu „Read My Mind”. Beje, ši daina mus pasiekė iškart su vaizdo klipu.

„Ši daina – tai himnas tinginystei. Tiksliau – mokėjimui atsipalaiduoti:) Visi sunkiai dirbam, kasdien stengiamės deramai atlikti savo pareigas tiek profesinėje veikloje, tiek šeimose. Gražu, pagirtina, ir visai nieko blogo, kad giliai širdyje norime, kad viskas klostytųsi daug lengviau nei tai kasdien vyksta. Man atrodo, kad laimingiausi žmonės yra tie, kurie nestresuoja. Jie tiesiog moka atsipalaiduoti, negalvodami apie tai, kaip jiems sekasi. Pats toks nesu, bet labai norėčiau būti:) „Read My Mind” kūriau įsivaizduodamas vieno konkretaus vasaros festivalio sceną, minią ir jausmą, kuris apima kai jiems dainuoji. Labai tikiuosi tai patirti”, – portalui manoMUZIKA.lt apie savo naują dainą pasakojo projekto „Daddy Was A Milkman” alter ego.

Beje, geros žinios „Daddy Was A Milkman” gerbėjams. Jau liepos mėnesį muzikos parduotuves pasieks debiutinis projekto albumas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *