Perklausykite naujausią Frank Ocean albumą „Endless”

Pagaliau! Ko gero taip turėtume pradėti šį įrašą. Vienas iš tų albumų, kuris šiemet (be jokios abejonės) keliaus į aukščiausiųjų ir geriausiųjų sąrašo viršūnes, jau internete.

Naujausio Frank Ocean albumo melomanai turėjo laukti 4 metus. Įrašo pasirodymas buvo apipintas galybe gandų, o keli JAV muzikos tinklaraščiai dar praėjusių metų gruodį „išmetė antį” esą JAV muzikantas, susidūręs su kūrybine krize, ieško tinkamo laiko pasakyti, kad naujo albumo niekada nebebus. Tačiau visi skeptikai, pesimistai ir juodųjų gandų nešėjai jau dabar gali slėptis labai giliai: Frank Ocean albumas „Endless” jau netrukus bus pristatytas į parduotuves. Antrąjį (ypatingai lauktą) atlikėjo diską sudaro 18 kūrinių kuriuos, kas svarbiausia, jau dabar galite perklausyti internete (video – viršuje).

Albumas buvo pradėtas kurti dar 2013 metų pradžioje. Prireikė 3 su puse metų, kad jis galiausiai susigulėtų ir taptu vientisu fenomenaliu dainų rinkiniu, pavadintu „Endless”.  Dar 2013-aisiais Christopher Francis Ocean (toks tikrasis muzikanto vardas) sakė, kad naująjį įrašą įkvėpė „The Beach Boys” ir „The Beatles„. Pagrįstu pretenzijų į „metų albumo” titulą turinčiame diske išgirsite ir kitų puikiai pažįstamų balsų: Frankui kai kuriuos kūrinius padėjo įrašyti Sampha, Isley Brothers, Arca, James Blake ir kiti žinomi atlikėjai.

Taigi, dalinamės su jumis naujo atlikėjo įrašo perklausa (deja, kol kas jį galima rasti tik VIMEO).

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *