Prisidėkite 2% prie manoMUZIKOS

2 proc

Portalas manoMUZIKA.lt gyvuoja jau daugiau nei 6 metus, per kuriuos į elektroninę erdvę spėjome išleisti beveik 9 tūkstančius muzikinių naujienų, pasikalbėti su „M83”, „The xx”, „Alt J”, „Fink”, „Active Child”, „Editors”, „Wild Beasts”, „How To Dress Well”, Benjamin Clementine ir daugybe kitų genialių muzikos kūrėjų iš užsienio bei ryškiausiomis Lietuvos muzikos scenos asmenybėmis. Tarp tų tūkstančių įrašų įsiterpė dešimtys įsimintiniausių koncertų ir festivalių apžvalgų, kelių šimtų valandų bendros trukmės muzikos miksai ir dar daugybė visiškai originalaus turinio. Kiekvieną dieną.

Ir visa tai tik dėl to, kad idėja ir noras pasakoti apie TOKIĄ muziką yra stipresni, nei galima įsivaizduoti.

Nors manoMUZIKA.lt yra nišinis portalas, per mėnesį mus aplanko daugiau nei 10 tūkst. unikalių lankytojų. Tai yra daugiau nei aplanko kai kuriuos kitus žinomus nišinius portalus, kurie sėkmingai gyvuoja iš reklamos pajamų.

Tačiau tai – ne mūsų modelis. Norime ir toliau likti „švarūs” nuo brukamo reklaminio turinio, kurio ir taip pilnas visas internetas, ir kuris erzina bei blaško dėmesį. Nors toks modelis nėra tvarus, su juo stabiliai augame jau daugiau nei 6 metus.

Ar dar ilgai galėsime būti be reklamos? Sunku pasakyti, tačiau stengsimės. Ir ypač – jei prisidėsite!

Todėl raginame idėjiškai prisidėti prie manoMUZIKOS ir skirti 2 proc. nuo Gyventojų pajamų mokesčio. Tą galite padaryti EDS sistemoje deklaruodami pajamas, kairėje pasirinkę „Pildyti formą” ir iš dažniausiai pildomų formų pasirinkę „Prašymą skirti paramą”. Pildant formą elektroniniu būdu tereikia pasirinkti paramos gavėjo tipą (2), įrašyti gavėjo kodą 302619965 bei skiriamą paramą – iki 2 proc.

Kodas 302619965 – tai VšĮ „Muzika Man”. Juridinis subjektas įkurtas tam, kad manoMUZIKA.lt galėtų gauti paramą.

AČIŪ!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *