Beavis & Butt-Head sugrįžta?

Beavis and Butthead

Beavis and Butt-Head

Kultiniai praėjusio tūkstantmečio paskutinio dešimtmečio animaciniai herojai Beavis & Butt-Head (mūsuose dar buvo vadinami Byviu ir Tešlagalviu, bet mums juos taip vadinti neapsiverčia liežuvis) gali sugrįžti į didžiuosius ekranus.

Gandų apie tai, kad šių roko muziką mylinčių kandžių paauglių gyvenimo kelionėmis ir vėl galės mėgautis visas pasaulis nepaneigė ir pats animacinio filmo kūrėjas Mike’as Judge’as. Jis prisipažino, kad šiuo metu deramasi dėl naujo „Beavis & Butt -Head” filmo kūrimo.

„Tai – daugiau nei įmanoma. Kalbėti apie tai pradėjome prieš porą mėnesių. Viskas ko reikia dabar – tai geros idėjos, kurią galėtume paversti nauju filmu”, – paklaustas apie galimybes dviems kultiniams herojams sugrįžti į ekranus sakė kūrėjas.

„Jau turėjome pirmuosius pokalbius, tačiau jie nebuvo ypatingai konkretūs. Kalbėjome apie tai, kas vyksta šalyje, kaip filmo herojai galėtų būti aktualūs šiandienos kontekste”, – pridūrė jis, vildamasis, jog prie šios temos dar bus sugrįžta ir filmo idėjos taps realybėmis, sugrąžinsiančiomis kultinius herojus į ekranus.

Animacinis serialas „Beavis & Butthead” pirmą kartą ekranuose pasirodė 1993 metų kovo 8 dieną. Per 4 metus buvo parodyti 7 šio kultiniu tapusio filmo sezonai. Iš viso yra sukurta 222 „Beavis & Butt-Head” serijos. Serialas pasibaigė 1997-ųjų lapkričio 28, tačiau po 14 metų porai mėnesių buvo ir vėl atgimęs 8-am sezonui.

Šiuos du herojus žino kone kiekvienas. Du ciniški animaciniai JAV paaugliai išgarsėjo dėl kelių dalykų – jie nuolat sėdėdavo ant sofos ir žiūrėdavo televizorių, neįtikėtinai kandžiai ir šmaikščiai komentuodavo video klipus ir nuolat patekdavo į pačias kvailiausias situacijas.

Filmo kūrėjai taip pat yra sukūrę ir pilno metro filmą. 1996-aisiais kino teatrų ekranus pasiekė juosta „Beavis & Butt-Head do America”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *