Twitterio užkulsiai: Kanye Westas šlovina Donaldą Trumpą, muzikos pasaulis reaguoja

Trump-Kanye-920x584

D. Trumpas ir K. Westas

JAV Prezidento Donaldo Trumpo vieši pasisakymai ar įrašai socialiniuose tinkluose labai dažnai sukuria tokį grįžtamąjį efektą, apie kurį vėliau kalba ir rašo visas pasaulis. Pastarosiomis dienomis šių kalbų ir straipsnių objektu tapo ir muzikos ikonos.

Prieš kelias dienas Amerikos reperis Kanye Westas sukritikavo buvusį šalies vadovą Baracką Obamą ir prisipažino palaikantis dabartinį kontraversiškąjį JAV Prezidentą.

Akivaizdu, kad šie Kanye tweetai neliko be atsako, todėl labai greitai hito „Stronger” kūrėjas „tėkštelėjo” dar vieną žinią, kurioje teigė, jog jo žmona paprašė pakonkretinti, ką jis turėjo galvoje, kalbėdamas apie savo prielankumą D. Trumpui.   

Praėjus dar porai valandų, K. Westas savo paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje jis šypsosi drauge su „Universal Music” ir „Youtube” atstovais. Ant muzikanto galvos – rinkiminė D. Trumpo kepurėlė su D. Trumpo rinkiminiu šūkiu „Make America Great Again”.

Šalia šio įrašo K. Westas atskirai pasidalino ir pačios kepurėlės fotografija, ant kurios puikuojasi dabartinio JAV vadovo parašas.

neilgai trukus į šiuos Kanye Westo pasisakymus sureagavo ir pats Donaldas Trumpas, trumpai padėkojęs muzikantui už palaikymą.

Sukėlusios diskusijas visame pasaulyje K. Westo žinutės neliko be atsako. Į šiuos muzikanto pasisakymus netruko sureaguoti žinomi muzikos atstovai, rinkimų metu neslėpę savo simpatijų Hillary Clinton ir meilės buvusiam JAV vadovui demokratui Barakui Obamai. Tarp sureagavusiųjų – reperis Snoop Doggas, Frankas Oceanas, Moby, John Legend ir kiti.

Beje, buvo ir tokių, kurie palaikė Kanye Westo poziciją. Tokių atlikėjų gretose – Lietuvoje viešėjusi Macy Gray

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *