manoATRADIMAS: Josin

Susipažinkite – Josin (tikrasis vardas – Arabella Rauch). Gimusi Kelne, vokiečio ir korėjietės operos dainininkų šeimoje, ji visada buvo apsupta muzikos. Tačiau šis pasirinkimas ne visada jai atrodė toks akivaizdus, tad Josin yra studijavusi ir mediciną. Tiesa, vos metus – supratusi, kad tiek medicina, tiek muzika pareikalaus visų jos jėgų, ji turėjo pasirinkti. Ir pasirinko muziką.

Debiutinis šios merginos albumas „In The Blank Space“ pasirodė šių metų sausį ir jame mes radome viską, ką taip labai mylime – gražias melodijas, šiek tiek elektronikos, sumaišytos su klasikiniais instrumentais bei nerealų, tarsi nežemišką balsą. Būtent dėl jo vos pasirodžius jos pirmajam EP Epilogue, Josin buvo pakrikštyta Thomo Yorke‘o ir Bjork „kūdikiu“. Šios įtakos ypač (gal net pernelyg) girdimos klausant, pavyzdžiui, jos kūrinių „Midnight Sun“ ar „Feral Thing“.

Pati atlikėja tvirtina, kad būti lyginamai su tokiais muzikantais kaip „Radiohead“ lyderis jai – didžiulė garbė. Thom Yorke yra vienas iš jos muzikinių favoritų. Tačiau kopijuoti jį niekada nebuvo merginos tikslas ir ji tikisi, kad ilgainiui ji bus įvertinta kaip savarankiška, unikali kūrėja. Potencialas yra, o kol kas ši muzikinė giminystė tik padeda privilioti naujų gerbėjų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *