manoMUZIKA rekomenduoja: „Young Gun Silver Fox” išleido naują albumą „Canyons”

Canyons

Albumo viršelis

Kalifornijos grupė „Young Gun Silver Fox” daugeliui senojo žemyno gyventojų – neatrastas ir dar nežinomas vardas. Ir dėl to belieka labai apgailestauti, mat jų grojama muzika – itin nepretenzinga ir tinkanti visiems gyvenimo atvejams.

Jeigu reikėtų paprasčiausio dueto grojamo žanro apibūtinimo, ko gero būtų galima sakyti, jog tai tiesiog nuostabiai graži pop muzika, kupina funk ir soul muzikos prieskonio. Jos gera klausytis namuose kai lyja, gamtoja, kai skaisčiai šviečia saulė ar automobilyje, kai priešakyje laukia ilgas kelias. Tiesiog skambu, švelnu, neįnoringa ir labai gražu. Tiesa, pati grupė savo žanrą pristato kaip West Coast Classic Pop Rock Soul

ManoMUZIKA „Young Gun Silver Fox” atrado prieš porą metų – tada, kai amerikiečiai pasauliui padovanojo nuostabią dainą „Lenny”.

Šiandien duetas išleido savo naują (jau 3 studijinį albumą) „Canyons”. Labai rekomenduojame jį išgirsti ir jums. Net neabejojame, kad šis įrašas galės tapti puikiu savaitgalio palydovu, o gal net ir ilgalaikės draugystės muzikiniu partneriu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *